Projektinjohto rakentamiseen

Turku, Salo, Helsinki, Hanko

Tarjoamme projektinjohdon rakentamiseen lähtöpisteestä loppuun

Oletko ostanut tai vuokrannut tontin omakotitalon tai loma-asunnon rakentamista varten? Rakennusprojekti on moniosainen hanke, joka sisältää paljon tehtävää sekä selvitettävää lupa-asioista dokumenttien toimittamiseen, aina urakoitsijan valintaan ja toki itse rakentamiseen. 

Meiltä saat avuksesi projektinjohdon, jotta kaikki rakentamiseen liittyvä on sinulle mahdollisimman sujuvaa ja helppoa, ja asiat tulevat hoidetuiksi oikein!

Autamme esimerkiksi rakennusluvan hakemisessa, toteutamme rakennekuvat, arkkitehtikuvat sekä muut piirustukset ja viemme koko projektin läpi laadukkaasti alusta loppuun. Myös rakentaminen onnistuu aliurakoitsijaverkostomme kautta, joten voit luottaa käsiimme halutessasi vaikka koko urakan.

Hyödynnä palvelujamme niissä määrin kuin haluat Salon, Turun, muun Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueella.

Ota yhteyttä ›

Sinun etusi mukaista rakentamista

Rakentamisen projektinjohtopalvelumme toimii paitsi sinun etusi myös hyvän rakennustavan mukaisesti. Varmistamme vaaditun laatutason sekä sen, että kustannukset pysyvät budjetissa ja aikataulut tavoitteiden mukaisissa raameissa. 

Jos halua käyttää omakotitalosi tai kesämökkisi rakentamisessa kumppaniyrityksiämme, varmistat myös heidän osaltaan tasokkaan, kestävän toteutuksen. Käytämme yhteistyössä vain alan parhaimmistoon lukeutuvia ammattilaisia. 

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake! Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.
Yhteystiedot Soita