Rakentaminen

Varsinais-Suomi ja Uusimaa

Projektinjohto rakentamiseen lähtöpisteestä loppuun

Oletko ostanut tai vuokrannut tontin omakotitalon tai loma-asunnon rakentamista varten? Rakennusprojekti on moniosainen hanke, joka sisältää paljon tehtävää ja selvitettävää aina lupa-asioista dokumenttien toimittamiseen, urakoitsijan valintaan ja itse rakentamiseen.

Meiltä saat avuksesi projektinjohdon, jotta kaikki rakentamiseen liittyvä on sinulle mahdollisimman sujuvaa ja helppoa, ja asiat tulevat hoidetuiksi oikein!

Autamme esimerkiksi rakennusluvan hakemisessa, toteutamme rakennekuvat, arkkitehtikuvat sekä muut piirustukset, ja viemme koko projektin läpi laadukkaasti alusta loppuun. Myös rakentaminen onnistuu aliurakoitsijaverkostomme kautta, joten voit luottaa käsiimme halutessasi vaikka koko urakan.

Ota yhteyttä ›

Sinun etusi mukaista rakentamista

Rakentamisen projektinjohtopalvelumme toimii paitsi sinun etusi myös hyvän rakennustavan mukaisesti. Varmistamme vaaditun laatutason sekä sen, että kustannukset pysyvät budjetissa ja aikataulut tavoitteiden mukaisissa raameissa.

Jos haluat käyttää omakotitalosi tai kesämökkisi rakentamisessa kumppaniyrityksiämme, varmistat myös heidän osaltaan tasokkaan, kestävän toteutuksen. Käytämme yhteistyössä vain alan parhaimmistoon lukeutuvia ammattilaisia.

Kotitalousvähennys

Kun teetät kodin tai vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöitä ammattilaisella, muistathan, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Lue lisää vero.fi >

Yhteystiedot Soita