Peltityöt vuosien kokemuksella

Turku, Salo, Helsinki, Hanko

Peltityöt ja kattoturvatuotteet monipuolisesti

RL-Kantti Oy hoitaa monipuoliset peltityöt raudanlujalla ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella. Toimitamme sinulle peltituotteet vaivattomasti asennuksen kera, erinomaisella palvelulla. Valmistamme ja asennamme kattopeltejä, minkä lisäksi teemme mm. peltilistoja ja kattoturvatuotteita asennuksineen.

Toimipaikkamme sijaitsee Salossa. Pääasiassa liikummekin Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla, mutta asennukset onnistuvat tarvittaessa joustavasti ympäri Suomen –kysy lisää ja pyydä tarjous! Suoritamme remonttityöt avaimet käteen -palveluna.

Kerro millaisia peltitöitä tarvitset – me valmistamme ja asennamme peltituotteet toiveidesi mukaan!

Peltityömme sisältävät mm.

  • Rakennuspeltilistojen valmistus
  • Peltien asentaminen
  • Katto- ja seinäpeltien myynti sekä asennus
  • Konesaumakattojen tekeminen
  • Sadevesijärjestelmien myynti ja asennus
  • Kattoturvatuotteiden myynti ja asennus
  • Mittatilaustuotteet ja erikoispeltityöt
Ota yhteyttä ›

Peltituotteet mittatilaustyönä

Tarvitsetko peltilistoja, kattopeltejä tai kattoturvatuotteita? Kauttamme saat laadukkaat kattopellit ja kattoturvatuotteet. Valmistamme erilaisia peltituotteita mittatilaustyönä. Voit toimittaa mitat meille, tai voimme tulla ottamaan mitat paikan päällä, jolloin sinun ei tarvitse huolehtia mahdollisista erheistä. Meille työn laatu ja asiakastyytyväisyys ovat aina ensisijaisessa asemassa – takaamme, että saat sekä laadukkaat tuotteet että erinomaisen palvelun saman katon alta!

Pyydä tarjous ›

Kotitalousvähennys

Kun teetät kodin tai vapaa-ajan asunnon kattoremontin, peltityöt ja muun urakoinnin ammattilaisella, olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Lue lisää vero.fi »

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake! Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.
Yhteystiedot Soita