Kattotyöt

Kattoremontit ja kattohuollot vuosien kokemuksella.

Kattoremontti on sijoitus tulevaan

Katto on rakennuksen tärkeimpiä rakenteita. Kun katto on kunnossa, voivat talo ja sen asukkaatkin hyvin. Toimiva katto on vesitiivis, turvallinen ja sen tuuletus on kunnossa. Kattoremontti on sijoitus kotiisi. Kunnon katto suojaa taloa vuosikymmenten ajan!

Kattoremontti ei pelkästään paranna talon yleisilmettä, se myös säästää rahaa. Hyvä katto voi pienentää lämmityskustannuksia. Se myös suojelee taloa kosteusvaurioilta ja pitää sisäilman hyvänä. Pidemmällä tähtäimellä uusi katto nostaa talon arvoa.

 

Avaimet käteen -palvelua

Suoritamme kattoremontit pitkällä kokemuksella ja asiantuntemuksella. Saat meiltä kaikki remontointiin tarvittavat materiaalit sekä osaavat tekijät, jotka toimivat kanssasi tiiviissä yhteistyössä projektin läpi. Näin olet aina kartalla siitä, mitä työmaalla tapahtuu ja kuinka remontti etenee. Mikäli kohde on taloyhtiö, huolehdimme myös hyvästä tiedonkulusta asukkaille päin.

Lue lisää kattoremontista >

Kattohuolto pidentää katon elinkaarta

Talon vesikatto altistuu vuoden ympäri erilaisille sääolosuhteille – auringolle, sateelle, lumelle, pakkaselle, jäälle. Ajan myötä tämä aiheuttaa katon pinnan rapautumista, haalistumista ja likaantumista. Säännöllisellä huollolla on mahdollista ehkäistä suuremmat vauriot ja kustannukset, ja näin ollen pidentää katteen elinikää. Yleisesti ottaen kulahtaneen näköinen katto on huoltoa vailla. Siisti katto auttaa pitämään myös talon ulkonäön viimeisteltynä ja parantaa talon arvoa.

Lue lisää kattohuollosta >
Yhteystiedot Soita