Kattoremontti

Turku, Salo, Helsinki, Hanko

Suunnitelmissa kattoremontti?

RL-Kantti Oy suorittaa kattoremontit ja vesikattoremontit pitkällä kokemuksella ja asiantuntemuksella. Kauttamme saat kattoremontin kokonaisuudessaan – toimitamme asennuksen yhteydessä niin laadukkaat kattopellit kuin kaikki tarvittavat kattoturvatuotteetkin. Teemme ja asennamme myös konesaumakattoja. Tutustu peltitöihin tarkemmin täällä »

Kattoremonttien lisäksi saat yhteistyöyrityksemme kautta myös muut remontit, kuten huoneistoremontit ja kylpyhuoneremontit!

Toimimme Salosta käsin Varsinais-Suomessa ja Uudellamaalla, mutta tapauskohtaisesti myös ympäri Suomen.

Tilaa arviointikäynti ›

Kattoremontti avaimet käteen -palveluna

Teemme kattoremontit aina kokonaisuutena: saat meiltä kaikki remontointiin tarvittavat materiaalit sekä osaavat tekijät, jotka toimivat kanssasi tiiviissä yhteistyössä projektin läpi. Näin olet aina kartalla siitä, mitä työmaalla tapahtuu ja kuinka remontti etenee. Hyvä palvelu on meille tärkeää, joten toimimme kanssasi saumattomassa yhteistyössä koko projektin alusta loppuun. Mikäli kohde on taloyhtiö, huolehdimme myös hyvästä tiedonkulusta asukkaille päin.

Valitse luotettava urakoitsija

Oikein toteutettu kattoremontti suojaa rakennusta vuosiksi eteenpäin. Kannattaa siis sijoittaa ammattilaisen tekemään remonttiin.

Ota yhteyttä ›

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake! Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.
Yhteystiedot Soita