Rakennusalan monipuolinen ammattilainen

Varsinais-Suomi ja Uusimaa

Pyydä tarjous ›

Kattoremontti

Lue lisää >

Kattohuolto

Lue lisää >

Rakentaminen

Lue lisää >

Remontointi

Lue lisää >

Kaikki rakennus­palvelut saman katon alta

Me RL-Kantilla tarjoamme monipuolisia rakennus- ja remontointipalveluita niin kotitalouksille, yrityksille kuin rakennusliikkeille. Hoidamme kattoremontit ja -huollot oheistöineen. Olemme apunasi erilaisten rakennus- ja remonttiprojektien eri vaiheissa. Halutessasi voit luottaa käsiimme vaikka koko rakennusurakan.

Toimipaikkamme sijaitsee Salossa, ja pääasiassa liikummekin Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla. Tarvittaessa urakointi onnistuu kuitenkin joustavasti myös ympäri Suomen. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme!

Ota yhteyttä >

Palvelemme saumattomalla yhteistyöllä

Meille sinun tarpeesi on aina työmme lähtökohta. Yksilölliset ratkaisut, tiivis yhteistyö ja henkilökohtainen palvelu ovat aina tärkeässä asemassa - olipa kyseessä sitten pieni remontti tai laajempi saneerausprojekti. Työt aikataulutetaan toiveidesi mukaan, jolloin urakka sujuu jouhevasti eikä osu kannaltasi hankalaan ajankohtaan.

Kerro meille ideasi tai kysy lisää rakennuspalveluista, niin laitetaan projektisi hyvään alkuun!

 

Kotitalousvähennys

Kun teetät kodin tai vapaa-ajan asunnon perusparannus- ja kunnostustöitä ammattilaisella, muistathan, että olet oikeutettu kotitalousvähennykseen.

Lue lisää vero.fi >

Yhteystiedot Soita