RL Kantti Oy – mutkaton peltitöiden ja kattoremonttien ammattilainen

Turku, Salo, Helsinki, Hanko

Ota yhteyttä ›

Peltikatot, peltityöt ja ränniasennukset korkealla laadulla

RL-Kantti Oy on peltitöihin erikoistunut yritys Salossa. Teemme peltityöt ja peltikattojen asennukset oheistöineen Salossa, Turussa, Helsingissä ja Hangossa. Urakoimme Varsinais-Suomen ja Uudenmaan lisäksi tarvittaessa ympäri Suomen – kysy lisää ja lähetä tarjouspyyntö!

Teemme peltityöt ja asennukset niin kotitalouksille kuin yrityksille ja rakennusliikkeillekin. Samoin rakennusalan aliurakointi, kuten julkisivu-, väliseinä- ja vesikattotyöt kuuluvat palveluumme. Nyt saatavilla myös projektinjohto sekä rakennuspalvelut omakotitalojen ja vapaa-ajankohteiden rakentamiseen!

Tarvitsetko laadukasta huoneistoremonttia, kylpyhuoneremonttia, tai muita remonttitöitä? »

Ota yhteyttä ›

Tarvitsetko kattoturva­tuotteita?

Asennamme tarpeesi mukaan paitsi peltikatot, myös rännit, syöksyt ja kattoturvatuotteet. Saat kauttamme paitsi laadukkaat tuotteet myös ammattitaitoisen asennuksen – mutkattomasti samasta osoitteesta.

Palvelemme saumattomalla yhteistyöllä

Meille sinun tarpeesi on aina työmme lähtökohta. Yksilölliset ratkaisut, tiivis yhteistyö ja henkilökohtainen palvelu ovat aina tärkeässä asemassa, olipa kyseessä sitten pieni remontti tai laajempi saneerausprojekti. Työt aikataulutetaan toiveidesi mukaan, jolloin urakka sujuu jouhevasti, eikä osu kannaltasi hankalaan ajankohtaan.

Kerro meille ideasi tai kysy lisää rakennuspalveluista niin laitetaan projektisi hyvään alkuun!

Peltitöiden asiantuntija

Tilaa meiltä peltikatot, kattoturvatuotteet ja muut laadukkaat peltityöt.

Lue lisää ›

Ota yhteyttä

Ota meihin yhteyttä täyttämällä oheinen lomake! Olemme yhteydessä sinuun mahdollisimman pian.
Yhteystiedot Soita